Alcalà de Xivert finalitza les seues festes patronals més participatives

Els 12 dies festius continuaran del 7 a l'11 de setembre a Alcossebre

Alcalà de Xivert ha posat fi a les celebracions de les festes patronals, al nucli d’Alcalà. Les festes, que donaven inici el passat 19 d’agost, s’han caracteritzat per una participació massiva en els actes organitzats. Començant per la Nit de la Xulla, la Presentació de les Festeres i Festers, el sopar del Tombet de Bou, el Pregó, la Nit de la Joventut amb l’espectacle Tallarina Xou, la III Fira de la Cervesa Artesanal XiBEERt i totes les nits de revetlla han comptat amb una assistència multitudinària. “Sabíem que aquestes festes anaven a ser molt participatives però l’assistència ha superat totes les previsions en tots els actes que s’han organitzat, la qual cosa demostra les ganes que tenien els nostres veïns i veïnes de gaudir d’aquests dies festius”, ha apuntat l’Alcalde Francisco Juan.


Els diferents actes a càrrec de les associacions locals, part activa del desenvolupament de les festes, han estat part fonamental de la programació, des del punt de vista de la cultura i les tradicions, actes esportius i taurins. “Gràcies a les nostres associacions, mantenim vives moltes de les tradicions del nostre poble i oferim un programa d’actes replet d’alternatives, per a la participació de tots. Sense la col·laboració de totes les entitats, no s’entendrien les festes”, ha destacat l’Alcalde.

El pròxim cap de setmana, del 2 al 4 de setembre, tindrà lloc la 19a reunió de motos HyD Custom Maestrat i del 7 a l’11 de setembre les festes patronals es viuran en Alcossebre.

Directe