Peníscola finalitza amb èxit de participació la XV edició del Festival de Teatre al Carrer

Enfocat en el públic familiar, aquest any ha comptat amb vuit funcions de la companyia ScuraPlats

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Peníscola ha fet balanç de la XV edició del Festival de Teatre al Carrer.
Enfocat en el públic familiar, enguany ha comptat amb vuit representacions a càrrec de la companyia ScuraPlats, amb la col·laboració de l’Institut Valencià de Cultura, dins del Circuit Cultural Valencià.

El Festival, que va començar el 6 de juliol i ha oferit una sessió setmanal gratuïta fins ahir, ha comptat – un any més – amb el suport del públic assistent. “Estimem que al voltant de 3000 persones han assistit a les representacions que han tingut lloc entre els mesos de juliol i d’agost en aquesta cita anual amb els més menuts” ha valorat el regidor de l’àrea, Ramón Simó.
“És un festival que creix any a any i que en aquesta edició ha incorporat també el Passeig Marítim, a més del nucli antic, com a escenari” ha recordat Simó.
L’alcalde, Andrés Martínez, ha destacat “l’aposta de la Regidoria per la consolidació dels cites habituals i la creació de nous esdeveniments que completen una programació de qualitat i orientada a l’estiu al perfil de turista majoritari, com ho és el que viatja en família.

Directe