La Penya el Bou viu el seu dia dins les festes de Morella

L'agrupació és l’encarregada avui d’organitzar els actes taurins

Els bous de Sant Roc de Morella viuen avui la seua tercera jornada amb la Penya El Bou com a protagonista. Així, aquest matí ha tingut lloc la tercera entrada de bous i vaques des de les calçades fins a la plaça i la prova del bou número 20, guarisme 7 de la ramaderia Núñes del Cuvillo. Més tard ha sigut el Xiquiencierro amb el mateix recorregut i una elevada participació. Cal explicar que, a la vesprada i durant la solta de vaques, també realitzaran la prova del bou número 10, guarisme 7, de la ramaderia Montes de Oca. Aquestos dos bous, s’embolaran a la nit.

Avui és el dia de la Penya El Bou, associació taurina de Morella que integra a més de 100 socis, que organitza diferents espectacles taurins durant l’any, com són el concurs de retalladors o els bous embolats de la plaça de bous, que compten sempre amb una gran participació. Els actes taurins d’avui estan organitzats per aquesta, comptant aquesta nit amb dos bous embolats i en acabar ball a la Plaça Sant Joan.

La regidora de Festes, Rocío Querol, ha destacat que “es tracta d’una jornada amb protagonisme per a la Penya El Bou i els actes taurins que han organitzat com el Xiquiencierro on participen moltes xiquetes i xiquets”. L’edil ha explicat que “la penya organitza altres activitats durant tot l’any” i ha aprofitat per a “agrair la seua implicació en l’organització dels bous de Sant Roc i del seu dia dins de les festes d’agost”.

Directe