La Fundació Carles Salvador premia els guanyadors del XIV Concurs Literari i Fotogràfic

Els premis van comprendre les categories de poesia, narrativa i assaig

La Fundació Carles Salvador va celebrar dimecres 17 d’agost de vesprada als porxos de la Mola de Benassal el lliurament de premis als guanyadors del XIV Concurs Literari i Fotogràfic. L’acte va estar dirigit per la Presidenta de la Fundació Carles Salvador, Mari Luz Monterde i pel patró de la Fundació, Andreu Beltran.

“Ha estat de nou una edició molt concorreguda, tenim molts joves que, edició darrere edició, es presenten al concurs i això ens dóna molt d’orgull”, va manifestar un dels patrons, Andreu Beltran. A banda, va afegir que “els treballs presentats mostren un bon nivell de creativitat literària i un domini de la nostra llengua remarcable. Des de la Fundació volem agrair la tasca del professorat i dels pares en la seua formació cultural”.

El Concurs va comptar amb les categories de poesia, narrativa i assaig, i van participar alumnat des d’educació primària fins a batxillerat. Els guardonats i les guardonades en aquesta edició van ser:

-Sergi Marín Onofre en la categoria de Poesia Primària amb el poema ‘La poesia de Sergi’ del CEIP Alcalde Fabregat de Benassal.

-Noa Martí Herrero en la categoria de Narrativa Primària amb el relat ‘Una cosa en comú: Kikuyu’ del CEIP Carles Salvador de Castelló de la Plana.

-Candela Queral Jiménez en la categoria de Poesia ESO amb el poema ‘Ulls de roses’ del Col·legi Nostra Senyora de la Consolació de Castelló de la Plana.

-Paula Gago Pauner en la categoria de Narrativa ESO amb el relat ‘La fi del regnat’ del Col·legi Àgora Lledó International School de Castelló de la Plana.

-Arantxa Tena Molés en la categoria de Poesia Batxillerat amb el poema ‘El poble crida’ de l’IES Pere Enric Barreda de Benassal.

-Gisela Salvador Soriano en la categoria Narrativa Batxillerat amb el relat ‘Primetes’ de l’IES Serra d’Irta d’Alcalà de Xivert.

-Nazareth Balada Peña en la categoria Assaig Batxiller amb l’obra ‘Banderes i altres errors’ de l’IES Penyagolosa de Castelló de la Plana.

Directe