El grup “A l’Antiga” posarà punt final al Festival Internacional de Música

El concert de cloenda serà Dones oblidades en el temps

La 39a edició del Festival Internacional de Música de Morella Ricardo Miravet arriba a la seua fi amb el concert Dones oblidades en el temps a càrrec del grup A l’Antiga. La Basílica Arxiprestal albergarà el concert de cloenda d’aquest certament que ha comptat amb música molt variada i molta participació, així com el protagonisme de l’orgue barroc de Turull, una joia de 4.000 tubs sonors amb més de 300 anys d’història. El FIMM Ricardo Miravet compta amb el suport de la Diputació de Castelló i l’Institut Valencià de Cultura.

La regidora de Cultura i Patrimoni, Rocío Querol, ha destacat que “este festival és ja una cita marcada al calendari cultural de Morella durant en mes d’agost i reuneix a molt de públic en cada concert”. L’edil ha explicat que “l’edició que avui s’acaba ha reunit músics i músiques d’arreu del món amb l’orgue de Turull com a eix central, però música molt variada” i ha afegit que “a més de l’orgue, ha tingut lloc un concert de guitarra a duo i un de marimba i piano que també van comptar amb molta participació”. Finalment, ha volgut “agrair a Arturo Barba tot el seu treball i dedicació en l’organització del festival i la qualitat d’aquest en una població com la nostra, la qual ofereix una molt variada agenda cultural durant tot l’any” i ha afegit que “ja es treballa en la pròxima edició, la qual serà molt especial per ser la 40 i coincidir amb un any d’Anunci”.

Cal recordar que, en aquesta edició del FIMM Ricardo Miravet han participat organistes com Roman Perucki, titular de la Catedral Gdansk Oliwa de Polònia, i Mathias Kjellgren, de l’Església Maria Magdalena d’Estocolm, així com el director del festival i catedràtic del Conservatori superior Joaquín Sorolla de València, Arturo Barba. A més, Rubén Parejo, catedràtic de guitarra del Conservatori superior de València, i Ausiàs Parejo, 1r premi Juventudes Musicales de España, van oferir el concert Guitar Duo. També va tindre lloc el concert de marimba i piano a càrrec d’Andreu Soler i Miguel Ángel Cuadrado.

Directe