La gira de la Diputació porta a Vilafranca a Killus, Josep Lluís Notari, La Pepa i Malparlat

Els concerts gratuïts seran en dimarts 16 al Parador de Festes

La Diputació de Castelló continua la seua iniciativa musical amb la gira de concerts de grups i cantants de la província, organitzada per l’àrea de Joventut de la Diputació de Castelló amb motiu del bicentenari de la institució provincial. En aquesta ocasió és el municipi de Vilafranca el que, dimarts que ve 16 d’agost, acollirà les actuacions de Killus, Josep Lluís Notari, La Pepa i Malparlat.

El concert, que tindrà lloc al Parador de Festes de la localitat, començarà a les 00.00 hores amb Josep Lluís Notari i continuarà amb La Pepa a les 00.45 h, Killus a la 1.30 h i Malparlat a les 2.15 hores.

Aquesta iniciativa compta amb un total de set concerts en set municipis de la província, una cosa inèdita fins al moment. A més, cada concert constarà de quatre actuacions, la qual cosa fa que participen un total de 28 grups i solistes de les nostres comarques, augmentant el valor i prestigi musical de Castelló. Cal destacar que tots els concerts són d’accés gratuït.

Posteriorment a Vilafranca, la gira de concerts de l’entitat provincial es desplaçarà el dia 30 de setembre fins a la localitat de Borriana, on les persones assistents podran viure en directe les actuacions de Blackfang, Anora Kito, Patxi Ojana i Puk 2.

Ja el mes d’octubre, el dia 1, seran Santi Campos, Miss Black Emotion, Carmen Manila i Ander Troys els que cantaran i ballaran en la localitat de Sant Joan de Moró. Finalment, serà a Soneja el dia 8 d’octubre quan les actuacions de Nadia Sheikh, The Wonder Band, Hot Coyotes i Pleasant Dreams tanquen aquesta gira musical inèdita en els seus 200 anys d’història.

Directe