Així són les expropiacions per l’N-232 de La Torreta-Morella

Aquesta actuació té un pressupost de 18,7 milions d’euros

El dissabte 30 de juliol, el Butlletí Oficial de la Província de Castelló (BOP) publicava l’anunci sobre l’expedient a informació pública a efectes de les expropiacions dels terrenys per al projecte de millora de la carretera N-232 en el tram Masia de La Torreta-Morella Sud. Aquesta publicació a informació pública, engega el termini de 20 dies hàbils també per a presentar les al·legacions sobre el projecte.

Cal recordar que, aquesta actuació compta amb un pressupost de 18,7 milions d’euros i es tracta de l’últim tram de carretera nacional que falta per millorar en tota la província de Castelló. La millora d’aquesta carretera és un projecte del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) i la ministra, Ráquel Sánchez, ja va anunciar el seu compromís amb aquest projecte i que avance de manera continuada.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “tots els avanços en els tràmits per a finalitzar la millora de l’N-232 són bones notícies per a Morella i el seu futur socioeconòmic” i ha afegit que “ens trobem en una situació de màxima col·laboració i compromís amb el ministeri per a portar endavant el projecte”. L’edil ha explicat que “ens consta que en els processos realitzats en els últims mesos, ja s’han tingut en compte la majoria de peticions i necessitats de les propietats afectades”.

La carretera N-232, en el tram objecte del projecte, circulen prop de 3.000 vehicles al dia amb un 16% de vehicles pesants, es caracteritza per un traçat sinuós tant en planta com en alçat, donat que discorre per una orografia ondulada modelada per la presència de lleres naturals com és el cas del riu Bergantes. A més, excepte en la zona final, disposa d’una secció transversal estricta que no supera els sis metres d’amplada.

Directe