Turisme Vinaròs rep una subvenció de 10.000€ per a l’organització d’esdeveniments gastronòmics

L’ajuda ha estat atorgada pel Patronat de Turisme de Castelló

La Diputació de Castelló, a través del Patronat Provincial de Turisme, ha aprovat la concessió de subvencions als ajuntaments per a l’organització d’esdeveniments gastronòmics durant aquest 2022. En total es tracta d’una partida de 78.257€, que es distribuirà entre les 16 sol·licituds resoltes favorablement, que han presentat els consistoris a la convocatòria.

En el cas de Vinaròs, ha sigut un dels municipis que ha aconseguit la puntuació més elevada, que suposarà rebre la quantitat màxima atorgable, uns 10.000€, per a finançar la inversió realitzada en la celebració del Gastrofestival del Llagostí que es va organitzar el passat mes de maig.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat que “gràcies a aquesta ajuda de la Diputació es podrà finançar el 50% de la inversió que es va realitzar per a la celebració del Gastrofestival”. Segons detallava es va comptar amb la participació de 12 restaurants, que van elaborar tapes úniques i innovadores amb el millor producte de proximitat i amb el llagostí com a principal protagonista, aconseguint sorprendre les centenars de persones que es van apropar per degustar les receptes.

Albella agraïa la tasca feta pel Departament de Turisme per donar un nou impuls a la promoció del llagostí i a la gastronomia local, amb l’objectiu que Vinaròs es posicione com a destí referent en aquest sector. Així mateix, el regidor també feia extensius els seus agraïments a l’entitat Vinaròs Gastronòmic, destacant que sense la seua col·laboració no hagués estat possible celebrar el Gastrofestival ni tampoc les jornades de la cuina del llagostí.

Directe