La ràpida actuació dels socorristes de Benicarló salva la vida a un banyista

L'home de 81 anys i natural de Terol estava de vacances amb la seva família

Una persona ha salvat la vida aquest dimarts a la platja del Morrongo de Benicarló gràcies a la ràpida actuació dels socorristes. La Policia Local de Benicarló informa que a les 14:42h es rep avís del servei 112 a la Central de Policia Local, alertant d’un ofegat al mar.

Desplaçada la patrulla al lloc es comprova que els socorristes estaven realitzant maniobres de reanimació a l’home de 81 anys i natural de Terol, el qual estava de vacances amb la seva família.

El gendre del banyista, juntament amb un altre banyista de Logronyo, es van adonar els problemes del banyista i el van treure de l’aigua, on gràcies a les maniobres de reanimació dels socorristes i posteriorment dels sanitaris del SAMU van aconseguir recuperar l’home que estava inconscient. També ha col·laborat en el servei una patrulla de la Guàrdia Civil i Policia Local.

Directe