El PP denuncia que l’Hospital de Vinaròs es queda sense dermatòlegs

Així ho denuncia la regidora popular Mercedes Garcia

El Partit Popular de Vinaròs, a través de la seua regidora Mercedes García, ha denunciat avui que “l’Hospital comarcal de Vinaròs ja fa diverses setmanes que no té dermatòlegs després del trasllat d’un especialista a un altre hospital i la baixa per paternitat de l’altre amb què comptàvem”.

Mercedes García assenyalava que “existint una llista d’espera de mesos, l’Hospital es queda sense dermatòlegs i aquí ni s’informa a la població ni s’adopten solucions. La gestió del nostre hospital és un desastre i l’alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina, una vegada més, s’hi amaga i ni tan sols reclama”.

Els populars recorden que “fa molt de temps que denunciem mancances en serveis com radiologia o urologia, vam veure com va dimitir el cap del servei de salut mental per la falta de mitjans, o com creix sistemàticament la llista d’espera quirúrgica. Això és una suma i segueix de dèficits que els vinarossencs no mereixen continuar suportant”.

Mercedes García també ha indicat que “el PSPV-PSOE de Vinaròs no va recolzar la proposta del PP al ple per la qual demanàvem un pla de xoc per a l’hospital demostrant així que no només no reivindiquen, sinó que quan ho fem altres la seva única preocupació està a amagar la pèssima gestió de la Conselleria i el seu partit”.

L’edil popular finalitzava afirmant que “des del Partit Popular seguirem denunciant el tracte de segona que dispensen a l’Hospital de Vinaròs, tant la Generalitat Valenciana amb la seua deixadesa com Guillem Alsina que, amb el silenci, es delata com un alcalde més del PSPV-PSOE que de Vinaròs”.

Directe