Més de dos mil persones viuen el Festival de Teatre Clàssic de Peníscola

L'edició d'enguany suposava “tot un repte” després de dos anys de restriccions

Més de dos mil persones han gaudit de les 12 representacions programades en el XXV Festival de Teatre Clàssic de Peníscola que s’ha celebrat al Castell de la localitat, una circumstància que ha portat a la diputada provincial de Cultura, Ruth Sanz, a realitzar una valoració «molt positiva» del certamen, ja que en el 85% de les obres va haver-hi ple total d’aforament.

Sanz celebra l’èxit collit «en una edició tan especial com la d’enguany», la de la «volta a la normalitat», en la qual se celebrava l’aniversari número 25, després de dos anys atípics com els de 2020 i 2021, que van estar marcats per les restriccions generades per la pandèmia.

Segons ha explicat, el festival d’enguany suposava «tot un repte», ja que a més es feia càrrec de l’esdeveniment un nou director, Javier Sahuquillo.

La diputada ha felicitat pel seu treball al nou responsable i ha tingut un record per als dos directors anteriors, Vicente Pastor i Carles Benlluire, als quals ha volgut reconéixer la labor desenvolupada durant anys.

Sanz, que ha agraït el suport del públic i el treball desenvolupat pel personal del Castell de Peníscola, amb la seua directora Ester Forner al capdavant, ha mostrat la seua satisfacció «per la consolidació del festival i per la importància i atractiu que té des dels punts de vista cultural i turístic».

Directe