“Un pont entre la Comunitat Valenciana i Aragó”

Ximo Puig ha destacat que aquesta obra dona resposta a una reivindicació de “gairebé un segle” a la comarca

“Un pont entre la Comunitat Valenciana i Aragó”

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat que el nou tram de la N-232 en el Port de Querol constitueix un pont entre la Comunitat Valenciana i Aragó, així com un impuls per a l’economia i la lluita contra la despoblació.

Així ho ha manifestat durant la seva intervenció en l’acte d’inauguració de les obres realitzades en el tram de la N-232 comprès entre Barranc de la Bota i el Mas de la Torreta, que ha estat presidit pel president del Govern, Pedro Sánchez, i al qual també han assistit la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, el conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Arcadi España, i la consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró.

Intervenció íntegra del president de la Generalitat Valenciana Ximo Puig

En el transcurs de l’acte, el president ha valorat que la millora de l’accessibilitat que suposa el nou tram de la N-232 permetrà augmentar la qualitat de vida de la ciutadania, obrir nous mercats turístics, i facilitar el transport de mercaderies de sectors econòmics tan importants per a Castelló com l’agroalimentari i el ceràmic.

Així mateix, ha incidit en què aquesta obra, que ha suposat una inversió de 50 milions d’euros, dona resposta a una reivindicació de “gairebé un segle” a la comarca, i confirma el compromís del Govern d’Espanya i de la Generalitat per corregir les desigualtats i lluitar contra la despoblació.

Directe