“Per fi està operativa esta nova carretera que ha de ser generadora d’oportunitats”

L'alcalde Rhamsés Ripollés destaca que “avui és un dia històric per a Morella" amb la inauguració de l'N-232

Avui s’ha celebrat l’acte d’inauguració i obertura de la nova N-232 en el tram Port de Querol – Masia de La Torreta presidit pel President del Govern, Pedro Sánchez, el President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, la Ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, i l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, entre altres autoritats.

Ripollés ha destacat que “avui és un dia històric per a Morella, així com per a tot el nord de la Comunitat Valenciana i les comarques veïnes d’Aragó” i ha afegit que “per fi està operativa esta nova carretera que suposa unes comunicacions dignes i ha de ser generadora d’oportunitats”.

La corporació municipal de l’Ajuntament de Morella

L’edil ha aprofitat per a “agrair la col·laboració permanent que hem tingut amb el ministeri i les empreses durant el transcórrer de les obres que mai s’han aturat” i ha explicat que “és un projecte de tota la societat morellana i, per això, hem volgut que amb les associacions estiguera representada”.

Finalment, també ha volgut “agrair la coordinació entre totes les entitats perquè la nova N-232 siga una realitat” i “ara continuarem treballant, com hem fet amb el Port de Querol, perquè el tram Masia de La Torreta-Morella sud siga una realitat al més prompte possible”.

Directe