“La remodelació de l’N-232 fa justícia a les comarques del nord i als qui viuen en elles”

José Martí ha participat de l'inauguració de les obres

El president de la Diputació, José Martí, ha manifestat a Morella que «hui és un dia històric» per la inauguració de les obres de millora en el port de Querol en la N-232; «un dia històric per a la comarca dels Ports, per al nord de la província i per a Castelló en el seu conjunt, «perquè amb aquestes millores en la carretera es fa justícia i es dona resposta a les necessitats de la gent i a una reivindicació de moltes dècades”.

Martí assenyala que «el nou traçat suposa una millora per a les persones, per a la seguretat viària, per a incrementar les possibilitats de desenvolupament de la comarca dels Ports i per a millorar el posicionament de les platges del Baix Maestrat com a destinació turística, perquè facilita molt l’arribada d’aragonesos, navarresos i bascos». A més, «beneficia al sector ceràmic, ja que diàriament transiten per aquesta carretera molts camions que traslladen argila des d’Aragó fins a les nostres fàbriques».

Ha finalitzat dient que «tot això fa que hui siga un dia d’alegria i satisfacció per a aquesta terra».

Directe