El 31/10, el 9/12 d’enguany i el 3/3 de 2023, festes escolars a Morella

La matrícula de l’Escola Infantil està oberta fins al 29 de juliol

L'escola infantil, en una imatge d'arxiu

Ahir va tindre lloc un consell escolar municipal, on estan representats tots els centres educatius de Morella i AMPA, per a preparar el curs 2022-2023. Així, en aquest van participar representants de l’IES Els Ports, el CEIP Mare de Déu de Vallivana, l’Escola Infantil i l’ajuntament de Morella i es van decidir els tres dies festius escolars del pròxim exercici. Així, aquestos seran el 31 d’octubre i el 9 de desembre de l’any 2022 i el 3 de març del 2023.

La regidora d’Educació, Ana Adell, ha destacat que “aquest consell escolar s’ha celebrat per a iniciar la preparació del nou curs escolar i fixar els dies festius dels tres centres educatius de Morella”. L’edil ha explicat que “es tracta de serveis molt importants a la ciutat i que patiran canvis durant el curs que ve, ja que l’alumnat de dos anys ja farà les classes al col·legi en lloc de l’Escola Infantil com fins ara”.

Cal recordar que el CEIP Mare de Déu de Vallivana acollirà l’alumnat a partir de dos anys a partir del nou curs escolar, el qual començarà el 12 de setembre, igual que l’IES Els Ports. D’aquesta manera, l’Escola Infantil també canvia el seu servei i admetrà alumnes des dels zero fins als dos anys i adaptarà les aules al nou alumnat. L’Escola Infantil, el curs actual, presta servei fins al 31 de juliol, ha comptat amb més de 40 alumnes.

Matrícula per al
pròxim curs a l’Escola Infantil

La matrícula de l’Escola Infantil de Morella per al curs 2022-2023 està oberta fins al 29 de juliol. Aquesta s’ha de realitzar ara, encara que la incorporació siga posterior a l’inici del curs i indicar la data prevista. Aquest és un servei gratuït per a l’alumnat empadronat a Morella on es paguen 50 euros per a sufragar les despeses de material escolar. Així, cal realitzar el pagament i entregar la documentació junt amb el rebut de pagament a les oficines de l’ajuntament de Morella o al correu electrònic urbanismemorella@gmail.com.

D’aquesta manera, Ana ha remarcat que “l’Escola Infantil és un servei municipal i gratuït molt important per a la conciliació familiar a la ciutat de Morella”. A més, el dimarts 26 de juliol tindrà lloc una reunió informativa per a les mares i pares a les 19.00 hores a l’Escola Infantil on es detallarà el transcurs del nou curs que començarà el 5 de setembre. Aquest comptarà amb horari de matí des de les 9.00 hores fins a les 13.00 h i a la vesprada de 15.00 hores fins a les 18.00 hores. A més, prestarà servei de menjador des de les 13.00 hores fins a les 15.00 hores.

Directe