Vilafranca contracta un administratiu amb el programa EMPUJU

La duració del contracte és de 12 mesos, amb data d’inici l’11 de juliol

Vilafranca, en una imatge d'arxiu

L’Ajuntament de Vilafranca ha dut a terme la contractació de persona en categoria d’administratiu gràcies a l’ajuda del programa d’ocupació EMPUJU. Indicar que la persona, seguint la normativa del programa, és menor de 30 anys.

La duració del contracte és de 12 mesos, amb data d’inici l’11 de juliol de 2022 i data de fi el 10 de juliol de 2022. La subvenció rebuda és de 20.600 euros, cofinançats per la Unió Europea mitjançant el Programa Operatiu del Fons Social Europeo 2014-20 de la Comunitat Valenciana i el Programa d’Ajuda REACT-EU com a fons extraordinaris per a pal·liar els efectes de la pandèmia, i LABORA (Servei Valenciana d’Ocupació i Formació).

Directe