La inauguració de l’N-232 tindrà com a convidades a totes les associacions

A les 9.30 hores eixiran els autobusos des de Sant Miquel fins al punt on es farà l'acte

El dimecres 20 de juliol tindran lloc els actes d’inauguració i obertura del nou traçat de la carretera N-232 al seu pas pel terme de Morella en el tram del Port de Querol, el qual separa el barranc de La Bota i la masia de La Torreta. A més, en aquestos actes està prevista l’assistència del President del Govern, Pedro Sánchez, i el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, entre altres.

Des de l’ajuntament de Morella, entenent la importància d’este projecte i de l’acte, s’ha traslladat la invitació per a participar a totes les entitats i associacions de la ciutat, com a representació de la societat morellana. Cal recordar que, la millora de l’N-232 és una reivindicació històrica de les comunicacions de la comarca dels Ports i la nova infraestructura suposa un augment de la seguretat de la via i una disminució del temps de viatge amb altres nuclis de població més grans i amb més serveis.

Així, per a tots els representants de Morella que formen el seu teixit associatiu i el sector empresarial format pel sector agrari, ramader, cultural i esportiu de la ciutat, així com els alcaldes i alcaldesses de la comarca dels Ports, s’habilitaran autobusos directes des de la ciutat fins al punt on es realitzarà l’acte institucional. Aquestos eixiran des de Sant Miquel a les 9.30 hores per a arribar al punt de celebració d’aquest.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “aquesta millora de la carretera N-232 és un projecte de totes i tots i volem que la ciutadania participe a través de les associacions del poble”. L’edil ha recordat que “l’obertura d’esta infraestructura és una fita històrica i reivindicada des de fa molts anys que ara serà una realitat” i ha afegit que “era molt necessària per a millorar la seguretat d’aquesta via i reduir el temps de comunicació entre Morella i Els Ports amb altres nuclis de població més grans i amb més serveis”.

Rhamsés Ripollés és l’alcalde de Morella

A més, ha volgut “agrair una vegada més la coordinació entre el ministeri i l’empresa constructora per a realitzar aquesta obra de manera constant durant els últims cinc anys”. Finalment, Rhamsés ha volgut “agrair a l’empresa Altaba la seua implicació, ja que presta el servei d’autobús fins a l’acte de manera gratuïta”.

N-232 en el tram del Port de Querol – Masia de La Torreta reduirà en set quilòmetres el traçat de la via i en més de 10 minuts el temps de circulació per aquest port. A més, es redueix el desnivell d’aquest amb un pendent més progressiu. També augmentarà la seguretat de la carretera amb un nou carril per a vehicles lents.

Directe