Cinc proves de bous i un concurs d’emboladors per al 23 de juliol

La plaça de bous de Morella acollirà actes taurins amb posterior festa fins a la matinada

L’ajuntament de Morella, amb la col·laboració de la Penya El Bou i Passió pel Bou, han preparat diferents actes taurins a la plaça de bous el dissabte 23 de juliol. Aquestos començaran a les 17.30 hores amb cinc proves de bou i premi al millor retall de la vesprada. A la nit hi haurà concurs d’emboladors a les 23.30 hores i, a continuació vaquetes i discomòbil fins a la matinada. Les entrades es poden adquirir de manera anticipada a la plataforma municipal Escena Online amb un preu de cinc euros i a l’Oficina de Turisme de Morella.

La regidora de festes, Rocío Querol, ha explicat que “a la vesprada es provaran els bous que embolaran a la nit” i ha aprofitat per a “agrair la col·laboració i implicació de la Penya el Bou i Passió pel Bou en l’organització d’aquestos actes a la plaça de bous”. L’edil ha recordat que “hi ha entrades disponibles a l’Oficina de Turisme i a la web municipal, així com es podran comprar en la taquilla el mateix dia”. Finalment, Rocío ha explicat que “la plaça de bous de Morella ja recupera l’aforament complet, després que els anys anteriors es reduirà a causa de la COVID-19”.

Cal explicar que els bous que participaran en aquesta jornada taurina seran el número 2 de Sergio Centelles Badal, Fanguito, i el número 3, Pazguato. També participara Bebedor, el número 38 de Miguel Ángel Miralles. Finalment, participaran dos bous de la ramaderia d’Astolfi. El númer 52, Pañero, i el número 82, Corregido.

Directe