Peníscola obri la votació popular per al cartell de les Festes Patronals 2022

La Regidoria de Festes ha rebut 38 propostes que inclouen fotografia i arts gràfiques

Ramón Simó és el regidor de festes de l'Ajuntament de Peníscola

Amb motiu de les Festes Patronals, la Regidoria de Festes va convocar el mes de juny passat el concurs per al cartell anunciador de la festa, la portada i la contraportada del programa d’aquestes. Avui, després de finalitzar ahir el termini de recepció de propostes, s’han publicat en la pàgina de Facebook de l’Ajuntament, a les deu hores del matí, les 38 propostes rebudes per part de la Regidoria.

Les cinc propostes més votades fins al dia 17 a les 10h seran les opcions que passaren a la següent fase del concurs, en la qual seran votades per un jurat nomenat per part de la Regidoria. El tema central és les Festes Patronals de Peníscola i els seus elements tradicionals, festius i culturals. Les propostes de disseny podien realitzar-se per qualsevol procediment de tècnica lliure, sempre que fora la seua reproducció en quadricromia.

“En aquesta edició no únicament demanem fotografies, sinó que sol·licitem un disseny complet de l’art final, que podia incloure imatges fotogràfiques però també il·lustracions i havia d’incorporar el disseny gràfic” recordava l’edil de l’àrea, Ramón Simó, qui ha destacat la qualitat dels treballs rebuts.

En una segona fase, un jurat triat per la Regidoria triarà entre els cinc dissenys més votats els dos que estimen més oportuns per a ser portada i cartell (1r premi) i contraportada (2n premi) del programa de les Festes Patronals 2022 amb una retribució de 400 i 200 euros respectivament.

Directe