Peníscola s’adhereix a la Declaració Institucional amb motiu de l’Orgull

S'aprovarà, amb suport de tots els grups municipals, en el pròxim ple municipal

La portaveu de l’equip de govern a l’Ajuntament de Peníscola, Raquel París, ha anunciat la pròxima aprovació de l’adhesió del municipi a la Declaració Institucional de la FEMP amb motiu de la celebració del Dia de l’Orgull LGTBI, celebrat el passat dia 28 de juny. Tal com resa el document impulsat per la Federació, “les institucions hem de treballar per un món d’absoluta tolerància, llibertat i igualtat” ha recalcat la regidora.

“El dia de l’Orgull ens recorda la importància de continuar construint societats més tolerants que convisquen en diversitat i promoguen l’acompliment dels drets vulnerats de les persones LGTBI” assegura el document en procés d’aprovació que rebrà el suport de tots els grups municipals.

“S’hi ha avançat, però es necessita seguir amb l’interés i això requereix temps, esforç i perseverança, cal denunciar l’homofòbia fins i tot si es presenta com a diversió innòcua o un tracte cultural acceptat. És discriminació i devem, com a agents responsables, lluitar contra aquesta i afanyar-nos a aconseguir ciutats lliures i igualitàries.

Des de les Institucions hem d’assegurar la igualtat efectiva de totes les persones LGTBI i les seues famílies, com a element essencial d’una bona convivència per al progrés i el desenvolupament social” inclou la declaració.

Directe