L’accés de vehicles de motor al Parc Natural de Serra d’Irta estarà regulat fins a final d’agost

Hi haurà 90 places per aparcar a l'interior i altres a l'entrada

L’ordenació d’accessos de vehicles de motor al Parc Natural de la Serra de Irta contempla un contingent d’unes 90 places d’estacionament a l’interior del parc, així com aparcaments dissuasius a l’entrada.

La secretària autonòmica d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Paula Tuzón, i el director general de Medi natural, Benjamí Pérez, han presentat a la Serra de Irta els detalls de la proposta que ha estat consensuada amb els Ajuntaments d’Alcalà de Xivert, Santa Magdalena de Polpis i Peníscola.

Dues barreres manuals gestionades per personal contractat per la Conselleria controlaran els accessos nord i sud del camí de costa. El caràcter manual permetrà atendre particularment cada casuística, obrint l’accés puntual, sobrepassat el contingent, per a facilitar l’accés a persones amb mobilitat reduïda així com l’entrada a places de propietat privada. Una quota per determinar de les places d’aparcament es reservaran de manera permanent a la població veïna.

Directe