Gonzalo Romero, guanyador del concurs de pintura Teresita Pascual de Benassal

És una iniciativa que s'ha estrenat enguany amb la primera edició

Aquest diuemnge s’ha va realitzar la primera edició del Concurs de Pintura Teresita Pascual, organitzat per l’Ajuntament de Benassal junt amb el museu que li dona nom.

Nou participants van ser els que es van inscriure al certamen i vuit els que van acabar presentant les seues obres, entre les quals van destacar les tres guanyadores, la primera de l’artista Gonzalo Romero, la segona de Guillermo Santana i la tercera de Santiago Gil. Amb tot això, el jutjat va ressaltar l’alt nivell que hi havia al concurs i van premiar, sobretot, l’originalitat.

Així doncs, el concurs va despertar l’interés de Benassal i voltants, veïns, veïnes i visitants del poble van anar parlant amb els artistes mentre aquests creaven les seues obres, fent, així, el concurs interactiu i participatiu amb els espectadors.

“Estem molt contents, ha sigut un concurs d’un nivell molt alt”, afirma l’organització del concurs. “A més, per ser la primera vegada que s’ha organitzat un concurs així, ha tingut molt d’èxit i ha sorprés el públic amb la gran qualitat dels artistes i les obres”.

Directe