El PP reivindica “l’excel·lència sanitària” de l’Hospital “enfront d’una alcaldessa que protegeix el PSOE abans que al poble”

Denuncien que el veïns han d'esperar fins a 114 dies per a poder ser atesos”

“Benicarló no mereix una alcaldessa que prefereix protegir les sigles del seu partit abans que al seu poble”. Així ho ha afirmat el president local del PP a Benicarló, José Antonio Redorat, després de la denúncia de professionals sanitaris i organitzacions sindicals que alerten del desmantellament que està sofrint l’Hospital de Vinaròs a les mans del PSOE.

“Resulta dramàtic veure com l’Hospital de Vinaròs que assisteix a la nostra ciutat sofreix retallades cada vegada més dramàtics que afecten directament la salut de les famílies de Benicarló”. “I és injust que els qui haurien de defensar als veïns per a frenar les retallades, prefereixin emparar aquestes polítiques lesives abans que exigir a qui governa, Ximo Puig, el cessament del desmantellament”.

Tal com ha assenyalat Redorat, “Benicarló mereix un canvi que blindi la cobertura sanitària que han furtat a les famílies i protegeixi la vida. I el PP està preparat per a liderar aquest canvi en defensa de la salut que mai hauria de ser objecte de retallades”.

Perquè “la fugida d’especialistes mèdics a l’Hospital de Vinaròs, el tancament de consultes mèdiques, les retallades en atenció sanitària o l’espera de 114 dies per a poder ser assistit, la major demora de tota la província, són mostra evident d’unes polítiques, les socialistes, que ens fan mal”.

“El PP és l’alternativa a una alcaldessa que es nega a exigir a Ximo Puig els recursos sanitaris que mereix el seu poble. A una diputada provincial de Sanitat que recolza el tancament del CICU a la província que el PP va posar en marxa a Castelló fa més de dues dècades i que el PSOE ha tancat”.

Per a Redorat, “Benicarló no mereix patir la gestió d’una alcaldessa el projecte polític de la qual està esgotat”. “Que acata retallades sanitàries, el tancament del CICU i l’abandó de la dependència en qualitat de diputada, mentre com a alcaldessa tanca la piscina, oblida la inversió en els centres educatius als quals se’ls va prometre el Pla Edificant i bloqueja el desenvolupament del bulevard”.

Directe