Alcossebre acollirà el I Campus Internacional de Futbol Formatiu JJ Cioffi

De l'1 al 12 d'agost, organitzat per un experimentat equip tècnic, sota la direcció d'Angel “Pichi” Alonso

El camp de futbol municipal de les Fonts d’Alcossebre, serà la seu de l’I Campus de Futbol Formatiu JJ Cioffi, dirigit a xiquets, xiquetes i joves de 6 a 18 anys, amb l’objectiu d’oferir una formació integral de la persona a través del futbol, fomentar l’intercanvi personal i valors com el companyerisme El campus compta amb la direcció tècnica d’Ángel “Pichi” Alonso i un equip docent, amb experiència a nivell educatiu i físic, que acumula una llarga trajectòria en l’organització de campus a la comarca. La implicació de l’exjugador José Juan Cioffi, veí de Alcossebre, i company de Pichi Alonso, en el CD Castelló, ha estat clau perquè el campus se celebre en Alcossebre.


El campus se celebrarà de l’1 al 12 d’agost, en horari de 10.00h a 12.30h i les famílies interessades poden accedir a la inscripció a través de la web www.campusdefutbol.es.
“El que pretenem és que, aprofitant el període vacacional, els xiquets, xiquetes i joves aficionats al futbol puguen gaudir amb treball intensiu de pilota durant els 15 dies de durada”, explicava Lluís Adell, un dels coordinadors tècnics.


Angel Pichi Alonso destacava “la professionalitat de l’equip tècnic i que els xiquets i xiquetes vinguen a passar-s’ho bé jugant a futbol i que milloren les seues habilitats amb la pilota”. Tant Pichi Alonso com Cioffi destacaven “l’oportunitat que suposa comptar amb escoles de futbol d’aquest tipus”.


L’Alcalde ha agraït al “equip tècnic i docents haver pensat en Alcossebre per a acollir el campus” i destacava que “segur que serà molt profitós per als alumnes assistents donada la gran professionalitat de l’equip tècnic”.

Directe