El 5é intercanvi juvenil dels Ports arriba a Palanques

Durant els dies 19, 20 i 21 de juliol

Durant els dies 19, 20 i 21 de juliol, Palanques acollirà el 5é intercanvi juvenil dels Ports. L’objectiu de la trobada és ajuntar a joves de diferents poblacions de la comarca d’entre 12 i 18 anys amb la finalitat de generar un sentiment de comunitat i oferir una programació al voltant de l’oci educatiu.

Aquestes trobades es realitzen a municipis de la comarca per a dinamitzar-los i per donar-los a conéixer. Un altre dels propòsits d’aquests intercanvis és que els diferents joves de la comarca es coneguen entre ells hi aprenguen a conviure junts creant un sentiment de germanor.

Així doncs, aquesta trobada consistirà en una estança de tres dies al municipi de Palanques, fent convivència en espais facilitats per l’Ajuntament del poble. Es tracta d’una trobada molt accessible en la que es faran diverses activitats per conéixer allò que els envolta de manera divertida i participativa, des de visites guiades pel poble fins jocs per conéixer als altres joves.

L’organització de l’intercanvi afirma que espera “una jornada amb molta participació en la qual els joves gaudisquen, que tinguen ganes de tornar als altres intercanvis que es facen i que les diferents ofertes que se’ls presenten desperten el seu interés”.

Directe