El Campus Jove d’Alcalà-Alcossebre inicia la seua activitat amb 46 participants

Amb robòtica i drons, parkour, calistenia, jocs de taula o tallers de rap

46 joves de la localitat, amb edats compreses entre els 12 i els 18 anys, participen en el Campus Jove d’Alcalà-Alcossebre, organitzat des de la Regidoria de Joventut i que s’està desenvolupant en el Casal Jove, recentment inaugurat en la planta superior del nou Espai d’Oci d’Alcossebre. Els participants que es desplacen des d’Alcalà compten amb desplaçament gratuït, pagat per l’Ajuntament.


El Campus, que té lloc del 4 al 29 de juliol i de 10.00h a 13.00h, compta amb activitats molt diverses que tenen com a objectiu fomentar la part lúdica, creativa i esportiva dels participants. Es desenvolupen activitats relacionades amb la robòtica i drons, circuit de parkour, calistenia i circ, caracterització (taller de maquillatge amb realisme), mindfulness, cuina i jocs de taula. A més, es realitzen activitats a l’aire lliure, a l’entorn de la platja, com paddle surf i vela i sortides a Aquarama i Saltapins.El regidor de Joventut, Jordi Batiste, destaca que “oferir una alternativa lúdica i d’entreteniment als nostres joves, durant les seves vacances escolars, és un dels objectius de la nostra Regidoria. Es tracta d’una iniciativa que ja es realitzava en edicions anteriors i enguany ha comptat amb la novetat d’estrenar el nou Casal Jove”.

Directe