Peníscola presenta la XV edició del Festival de Teatre al Carrer

El Festival començarà el dia 6 de juliol fins al dia 25 d'agost

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Peníscola ha presentat avui la programació que arranca aquesta mateixa vesprada, de la XV edició del Festival de Teatre al Carrer. Enfocat en el públic familiar, enguany es durà a terme per part de la companyia ScuraPlats, amb la col·laboració del Institut Valencià de Cultura dins del Circuit Cultural València.

El Festival comença avui amb la representació “Anorak”, per a continuar el dia 14 amb “Eco21”, “Trasgos” el dia 21, i “La Festa del Rei” el dia 28; ja a l’agost, el dia 4 “Corral Kaos”, “Al Abordaje” el dia 11, “La Selva” el dia 18, per a acabar amb “Píxels Offline” el dia 25.

“És un festival que creix any a any i que en aquesta edició incorpora també el Passeig Marítim, a més del nucli antic, com a escenari” ha explicat l’edil de l’àrea, Ramón Simó, referint-se a la funció inaugural d’avui que s’emplaça al costat de la Platja Nord, localització que se suma a l’habitual en la Bateria del Calvari, en ple cor de la ciutat emmurallada.

L’alcalde, Andrés Martínez, ha destacat “l’aposta de la Regidoria per la consolidació de les cites habituals i la creació de nous esdeveniments que completen una programació de qualitat i orientada a l’estiu al perfil de turista majoritari, com ho és el que viatja en família”.

Directe