Comencen les jornades “Creadores” de literatura i narració oral a Morella

A més de formació, també hi ha activitats culturals obertes al públic

Comencen les jornades “Creadores” de literatura i narració oral a Morella

Morella acull aquesta setmana les VII jornades de narració oral Creadores organitzades per l’Associació de Professionals de la Narració Oral a Espanya (AEDA). Aquestes contenen dues vessants. Una formativa amb l’Escola d’Estiu d’AEDA des del 4 fins al 8 de juliol i una altra oberta al públic amb concerts i actuacions que tindran lloc al Teatre Municipal.

Però aquest cicle de jornades no sols està dirigit a les persones que s’apunten al curs específicament, sinó que també ofereix activitats al públic i en obert amb una segona vessant que comptarà amb espectacles, els dies 4, 5 i 6 de juliol on, alguns d’ells van dirigits al públic familiar i altres al públic adult.

Creadores compta amb aquesta part de relació amb la societat i una de les activitats més especials serà la trobada amb les persones majors del poble on seran ells qui conten i els experts qui escolten.

Les jornades Creadores s’allarguen ara durant tota la setmana en la qual un grup de gent es formarà per a millorar la narrativa oral mentre tota la societat morellana podrà gaudir de teatres, conferències i espectacles.

Directe