Peníscola posa avui en marxa l’Escola d’Estiu

Dirigida a xiquets de 2 a 10 anys, ofereix activitats que es poden reservar per setmanes i quinzenes dels mesos de juliol i agost

Avui comença el programa Escola d’Estiu que impulsa la Regidoria de Benestar Social per als mesos de juliol i agost. Participen en aquest servei subvencionat per l’Ajuntament de la localitat els menors nascuts entre l’1 de gener de 2012 i fins al 31 de juliol de 2020. Enguany les diferents opcions contemplen la contractació del servei per setmanes o quinzenes i s’ha inclòs també l’opció de menjador.

Amb la finalització de les restriccions Covid per part de les autoritats sanitàries, el servei ha tornat a les instal·lacions del CEIP Jaime Sanz, després de desenvolupar-se en els anys anteriors en les instal·lacions del poliesportiu municipal.

La regidora de l’àrea, María Jesús Albiol, ha confirmat l’inici del servei i que la inscripció segueix oberta per a les pròximes setmanes, i que es pot formalitzar en línia a través de la pàgina web o en l’oficina d’Ofertas Costa Azahar, al carrer Vilanova d’Avinyó, 63.

L’escola compta amb jocs programats i adaptats a les diferents edats, classes de cuina que ens recorden als personatges i classes de robòtica educativa perquè els més xicotets desenvolupen les seues habilitats tecnològiques; també hi haurà activitats fora del recinte escolar.

Els preus s’ajusten a les diferents necessitats i inclouen gratuïtats per a les famílies que, derivades des de Serveis Socials, des de l’inici del programa es beneficien de beques per la totalitat de l’import del cost de la matrícula.

“Creiem en aquest servei necessari i enguany hem ampliat horaris per a millorar-lo, després de les restriccions dels anys anteriors” ha explicat la regidora de l’àrea, destacant la particularitat del municipi per la seua condició de turística, en el qual multitud de pares i mares dels menors no disposa de vacances durant les vacances escolars.

Directe