Alcossebre trau els 
“Comerços al carrer” el dissabte 9 de juliol

L'oferta comercial se situarà en el Passeig Marítim de 18.00h a 00.00h

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha organitzat una jornada de “Comerços al carrer” que se celebrarà el dissabte 9 de juliol, des de les 18.00h fins a les 00.00h, en el passeig marítim Tomàs Masiano de Alcossebre.

Una quinzena d’establiments participen en la iniciativa, traient els seus productes al carrer, amb la finalitat de dinamitzarl’activitat comercial de la localitat. Podran trobar-se productes de moda, òptica, floristeria i decoració i electrodomèstics. Els llocs de venda comptaran, a més, ambanimació musical i ambientació especial.


El regidor de Comerç, Miguel Martorell, agraïa la implicació “dels establiments que participen en aquesta iniciativa que, si té bona acceptació, podria repetir-se en altres caps de setmana de la temporada estival”.

Directe