Les platges d’Alcossebre hissen les banderes blaves i les de Qualitur

Compta amb les banderes Qualitur, certificats de AENOR, quatre banderes blaves i la Sendera Blava

Les banderes blaves atorgades per la Fundació ADEAC i les banderes Qualitur, que atorga la Agència València de Turisme, ja llueixen a les platges d’Alcossebre. Avui s’ha celebrat el tradicional acte de la hissada de les banderes en el qual han participat representants municipals i festeres.

Les platges de Alcossebre compten amb quatre banderes blaves (platges de Carregador, Romana, Moro i Manyetes) el que converteixen al municipi en el més galadornado del Baix Maestrat i un dels reconeguts en tota la província. A les banderes blaves se sumen els reconeixements Qualitur per a tot el litoral i les certificacions de AENOR ISO 9001 i 14001 de gestió i qualitat mediambiental.


Des de l’Ajuntament, l’Alcalde Francisco Juan ha destacat que “les nostres platges estiguen adaptades a les últimes exigències mediambientals i de gestió és una de les nostres prioritats i, durant tot l’any, es treballa perquè estiguen en perfectes condicions”.

Directe