L’Escola d’Estiu de Morella bat record històric de participació

Es troba funcionant a ple rendiment des d'aquesta setmana i fins al 5 d'agost

Primera setmana de vacances escolars i primera setmana també d’Escola d’Estiu a Morella. Organitzada per l’Ajuntament de Morella i dirigida per l’empresa ‘Iocum’ aquesta activitat tant esperada pels menuts ha començat ja a Morella a les instal·lacions del Col·legi Públic de Primària ‘Mare de Déu de Vallivana’. Una edició que compta amb la important novetat de que s’allargarà fins a la primera setmana del mes d’agost.

El fet de que l’Escola d’Estiu s’allargue un poc més, respon en part a la petició de les famílies morellanes que ja fa uns anys que ho van plantejar. Els xiquets i xiquetes ja no tenen escola està setmana perque el curs ha acabat. L’Escola d’Estiu serveix també per conciliar la vida de les famílies, ja que mares i pares continuen treballant. El que sí sembla segur és que es tracta de la màxima inscripció amb la que s’ha comptat mai a l’Escola d’Estiu de Morella en tots els seus anys de trajectòria.

L’empresa ‘Iocum’ dirigeix un any més aquesta activitat lúdica a Morella. Per poder dur-la endavant és important comptar amb un bon nombre de monitors. Enguany el nucli central de l’activitat es centrarà en dos coneguts personatges de còmic als que els encanta menjar porc senglar.

A banda del treball que es realitza a les aules d’infantil del Col·legi Mare de Déu de Vallivana també es realitzaran diferents eixides durant aquestes cinc setmanes de duració de l’Escola d’Estiu de Morella. La piscina de Morella també forma part dels plans de la coordinació de l’Escola d’Estiu.

Ja està en marxa l’Escola d’Estiu de Morella que durant les seues cinc setmanes de funcionament anirà variant en el nombre de participants, si bé en el còmput global de l’activitat es compta amb una xifra rècord d’inscripció amb 110 alumnes que pendran part d’aquesta activitat durant les properes setmanes d’estiu.

Directe