Comença a Vilafranca l’Escola d’Estiu amb 120 alumnes

Se n'incorporaran més per a les properes setmanes

L’Escola d’Estiu de Vilafranca ha començat un any més, sota la direcció de l’empresa Esport i Diversió i amb cinc setmanes d’una activitat que s’allargarà fins al 5 d’agost. Fa dos anys i amb la pandèmia de la Covid-19 es va escollir el camp de futbol del Serrito com a nucli central de l’activitat fet que s’ha mantés, encara que s’utilitzen diferents espais per dur endavant l’Escola d’Estiu. Si l’oratge acompanya en aquestes setmanes de juliol i d’agost, l’Escola d’Estiu de Vilafranca compta amb gran quantitat d’activitats que es realitzen a l’aire lliure.

L’Escola d’Estiu de Vilafranca ha arrancat ja a la primera setmana amb un important nombre de xiquets i xiquetes matriculats i participant de l’activitat, si bé s’espera comptar encara amb més alumnes a la segona quinzena de juliol, podent arribar als 140 participants.

Una de les activitats fixes a la programació de l’Escola d’Estiu a Vilafranca és la piscina. De fet, es visita varies vegades a la setmana coincidint amb les darreres hores del matí. L’Escola d’Estiu compta amb un horari des de les 9 fins a les 13,30 hores.

Les eixides pel casc urbà que es solen realitzar els dijous serveixen per a que els menuts puguen conèixer qüestions al voltant de la història de Vilafranca. Els dimarts sol ser el dia dedicat a la bicicleta. Aquest dijous es feia l’eixida des del camp del Serrito per visitar les Fonts del Llosar. I és que encara que gran part de les xiquetes i xiquets participants a l’Escola d’Estiu viuen a Vilafranca durant l’any, l’activitat també reuneix a infants que es troben de vacances al poble durant l’època estival.

Iker Garcia és monitor d’Esport i Diversió

Des d’aquest dilluns i fins al 5 d’agost, l’Escola d’Estiu de Vilafranca es troba en marxa amb excursions, jocs, futbol, piscina i moltes activitats més amb les que els menuts es diverteixen durant les vacances i serveix també per conciliar la vida familiar a les cases a les que toca treballar durant aquestes setmanes.

Directe