Arranca a Peníscola l’Escola Esportiva d’Estiu

Des d'aquesta mateixa setmana i fins al 2 de setembre en torns de matí o vesprada

Després de la finalització del curs escolar, Peníscola ofereix múltiples opcions d’oci per a xicotets i jóvens, amb l’objectiu d’ocupar amb diferents activitats els mesos d’estiu. Aquesta setmana ha començat el programa Escola Esportiva de Peníscola, un projecte lúdic i esportiu que es desenvolupa durant les pròximes vuit setmanes. Els inscrits poden gaudir de les activitats previstes fins al 2 de setembre, xiquets i jóvens d’entre 7 a 17 anys.

Amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports, el programa inclou la pràctica de disciplines esportives col·lectives, activitats aquàtiques, urbanes i de muntanya, vela, caiac, pàdel surf, Kangoo Power, senderisme, zumba, paintball, atletisme, partits de Bumper Ball, Colphol, Bodi Combat, Ultimate Frisbee, Futrug, Pinfuvote, Mindfulness i voleibol de platja, a més els participants podran gaudir també de festes de l’espuma, coets d’aigua, festes Holly Colors, gimcanes i excursions.

“Els inscrits participaran en activitats de múltiples disciplines esportives en les quals socialitzaran treballant els hàbits saludables” ha valorat la regidora de l’àrea d’Esports, Dolo Bayarri, qui ha informat que bona part del programa d’activitats es desenvoluparà en les múltiples instal·lacions esportives municipals del complex poliesportiu, així com en les instal·lacions de les platges urbanes i els espais habilitats per a la pràctica de l’esport de la Universitat Popular.

L’horari d’activitats pot triar-se entre l’opció de matí o de vesprada i la matrícula pot ser per períodes setmanals sense l’obligatorietat que els usuaris estiguen empadronats en el municipi.

També comencen
els campus esportius

Els diferents clubs i entitats esportives locals han programat també diferents propostes per a aquest estiu que van posant-se en marxa durant aquests primers dies d’estiu. Concretament ahir ja van començar els campus de tennis o bàsquet i, en els pròxims dies, donaran inici els de futbol i futbol sala, “alternatives d’oci per als nostres jóvens, en les quals podran gaudir en les instal·lacions municipals del seu esport favorit i de la mà dels clubs de la ciutat” ha valorat Bayarri, animant a la participació i agraint a les associacions i clubs locals la seua implicació en la programació d’alternatives d’oci saludable i foment de l’esport també durant les setmanes sense competició de lliga.

Directe