La Policia Local de Morella demana que no es roben les macetes dels balcons

Adverteix que es poden denunciar les sostraccions

José Luis Grau és el cap de la Policia Local

En la nit de Sant Joan els joves de Morella es dedicaven a agafar les macetes dels balcons del poble per portar-les a les seues parelles. Però aquesta tradició s’ha convertit en un malsón per a les persones que intenten tindre un balcó ple de macetes en flors i plantes i el més bonic possible. A més això suposa un perill pels que pugen a agafar-les i un delicte de robatori el que pot acabar en denuncies, explica José Luis Grau, cap de la Policia Local.

Grau recorda que aquesta és una afecció molt important per als veïns i especialment les persones majors que no poden ni entrar les seues macetes a casa per guardar-les esta nit ni poden anar a buscar-les a la costa de Sant Joan el dia següent.

Així, des de l’Ajuntament de Morella demanen que aquesta tradició s’acabe d’una vegada per a possibilitar que la gent puga tindre plantes als seus balcons amb un poble més bonic, especialment ara en plena època de floració.

Directe