Alcossebre rep les banderes Qualitur per a totes les seues platges

Les cales Mundina i Blanca, Les Fonts, Carregador, Romana, Manyetes, Tres Platges i Serradal compleixen amb les exigències dels certificats ISO

La regidora de Turisme, Selene Blázquez, en nom de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre, va recollir ahir les banderes Qualitur, atorgades per la Agència Valenciana de Turisme, a totes les platges de Alcossebre que certifiquen la seua qualitat amb l’obtenció de certificats ISO, avalant així la seua excel·lència. Les platges reconegudes cobreixen tot el litoral de la localitat: des de cala Mundina fins a Capicorb incloent platges de les Fonts, Carregador, Romana, Moro, Manyetes, Tres Platges i Serradal.

Blázquez ha assenyalat que “tenint en compte les particularitats de totes les nostres platges, treballem de manera constant per a assegurar la qualitat de les nostres platges i els serveis que ofereixen”.

En total, la Agència Valenciana de Turisme ha reconegut 179 platges de 38 municipis de la Comunitat Valenciana. El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, posava l’accent que “la bandera Qualitur certifica que una platja és una mica més, és una experiència turística”; al mateix temps que ha reconegut “l’esforç dels municipis per oferir platges amb serveis, sostenibles i accessibles a tots”.

Sobre aquest tema, s’ha mostrat una vegada més partidari d’apostar per la qualitat certificada, perquè al seu judici “el que no avalues, es devalua”. Per això, ha agraït el model i la gestió dels municipis turístics costaners de la Comunitat Valenciana, que ha permés situar al nostre destí com a líder en aquests reconeixements.

La província de Castelló és la que major increment de certificats ha tingut enguany amb 2Qs de Qualitat Turística noves. Aquest estiu hissaran la bandera Qualitur 52 platges d’11 municipis: Alcalà de Xivert-Alcossebre, Almenara, Benicàssim, Borriana, Castelló de la Plana, Moncofa, Nules, Orpesa, Peníscola, Torreblanca i Vinaròs.

Directe