Comença un nou Leader a l’interior de Castelló

S’obri el termini de les ajudes per a empreses o persones que inicien un nou negoci

Una reunió d'arxiu del programa Leader

S’obri un nou termini de les ajudes LEADER d’aquest 2022 destinat a empreses o persones que van a iniciar un nou negoci de l’interior de Castelló. Aquestes ajudes compten amb dues línies: una per a empreses no agrícoles en zones rurals, en les quals aquelles que siguen de nova creació podran rebre màxim 70.000 o 60.000 euros per beneficiari segons la zona; o per altra banda, en cas que siga per millorar les empreses, es beneficiaran de màxim 21.000€ les petites empreses, o 14.000€ les mitjanes empreses.

L’altra línia d’ajudes va destinada a empreses agroalimentàries, per a la transformació i comercialització de productes agrícoles, ramaders i d’alimentació. Els interessats en beneficiar-se d’aquestes ajudes podran sol·licitar-les des d’aquest dimarts fins al pròxim 20 de juliol. A més, des dels centres CEDES de la Diputació de Castelló en col·laboració amb els grups d’Acció Local es realitzarà una jornada informativa i una nova edició del curs de formació online dirigit a persones o pymes interessades a sol·licitar aquestes ajudes.

Aquesta jornada informativa tindrà lloc el dimarts 28 de juny en format presencial i online al CEDES de la Vall d’Alba, amb l’objectiu d’oferir els coneixements i eines bàsiques per a l’elaboració del pla de viabilitat a presentar en l’ajuda.

Directe