Ixen a licitació les obres de regeneració urbana de l’entorn del Mercat de Benicarló

El projecte s’ha valorat en 333.752 euros per a fer-les en vuit mesos

Ixen a licitació les obres de regeneració urbana de l’entorn del Mercat de Benicarló

La Plataforma de Contractació del Sector Públic ha publicat la licitació de les obres d’intervenció i regeneració urbana de l’entorn de la plaça del Mercat de Benicarló, un projecte que suposarà la reordenació de l’espai exterior i la pavimentació de la zona per tal de dotar-la d’una nova imatge.

El projecte, valorat en 333.752,88 euros (IVA inclòs), està cofinançat per la Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica i per la Diputació de Castelló.

L’alcaldessa de Benicarló i responsable del Departament d’Urbanisme, Xaro Miralles, ha constatat que «l’execució d’aquestes obres, juntament amb el projecte de millora de la climatització que hem presentat a les ajudes PIREP, valorat en 837.644,12 euros, suposaran una inversió de més d’1,2 milions d’euros per al que considerem el buc insígnia del comerç de Benicarló».

«A tot això cal sumar també —ha recordat l’alcaldessa— els 48.000 euros que hem invertit recentment en la renovació de tota la il·luminació interior del Mercat, que ha suposat una reducció d’un 20% en la despesa energètica».

Xaro Miralles ha assenyalat també que «paral·lelament a l’execució d’aquestes obres, esperem poder adequar el pàrquing del solar adjacent, que ens permetria habilitar places d’aparcament suficients per a les necessitats del Mercat».

El termini de presentació d’ofertes finalitza l’11 de juliol.

Directe