A les 8, l’Ajuntament es tintarà de verd per l’ELA

Recolzant als malalts d'esclerosi lateral amiotròfica, en el seu dia mundial

El 21 de juny se celebra el Dia Mundial de la lluita contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), una data impulsada per associacions de pacients de tot el món per a conscienciar sobre aquesta malaltia, unir forces i exigir més investigació, que és un dels pilars fonamentals per a aconseguir augmentar l’esperança de vida dels pacients amb ELA.

Des de 2019 organitzacions de pacients estan promovent la campanya “Llum per l’ELA” que consisteix en una sèrie d’accions per a visibilitzar la malaltia com il·luminar en verd, color que simbolitza l’ELA, els monuments de diferents ciutats d’Espanya que, en el cas de Morella, serà la façana de l’Ajuntament, tal i com explica la regidora Malú Blasco.

Directe