100% d’aprovats en les proves d’accés a la universitat

Els alumnes de l’IES Els Ports i de l’IES Vilafranca superen les PAU

Els joves de l'IES Els Ports, el dia de la graduació

Enguany hi ha un 100% d’aprovats dels alumnes que es van presentar a les proves d’accés a la universitat dels dos instituts de la comarca dels Ports, com han apuntat els centres a les xarxes socials.

Tant l’IES Els Ports com l’IES Vilafranca comunicaven mitjançant les seues xarxes socials l’èxit dels seus alumnes, els quals aconseguien aprovar tots els exàmens. “Felicitem l’alumnat de 2n de batxillerat que es presentava a les PAU. 100% d’aprovats. Ara esperem que puguen entrar allà on volen. Molta sort!”, apuntaven des del centre de Vilafranca, alhora que, des de Morella, deien que també ha hagut un “100% d’aprovats a la Selectivitat. Molt bones notes. Enhorabona!! Estem molt orgullosos de vosaltres”.

Ara sols queda saber si aquestes notes els permetran accedir al grau que desitjaven cursar.

Directe