María José Medina serà la Mantenidora de les Festes Patronals de Peníscola de 2022

Ha estat vinculada a les Festes Patronals "des de sempre i per sempre"

Peníscola ja compta amb Mantenidora per a les Festes Patronals de 2022, María José Medina Albiol exercirà el càrrec en les Festes del pròxim mes de setembre, després d’haver acceptat la proposta del consistori, prenent el testimoni en el càrrec de Francisco Vizcarro, que va exercir el càrrec el 2019.

“Després de dos anys sense nous càrrecs, enguany serà molt especial i amb María José Medina pretenem retre homenatge a totes les peniscolanes i peniscolans que estimen i respecten la festa, que s’involucren en la seua divulgació, en la seua conservació i ho fan de manera desinteressada per la seua estima i amor al seu poble” ha explicat el regidor de l’àrea, Ramón Simó.

María José Medina ha estat vinculada a les Festes Patronals “des de sempre i per sempre” com ella mateixa assegura emocionada i agraïda pel nomenament.

La seua va ser la primera Cort d’Honor Infantil en les Patronals de la localitat, des de llavors la seua col·laboració en les celebracions ha sigut constant, des del seu suport a l’organització d’activitats de múltiples entitats locals, a la seua participació en diversos actes que ha impulsat el mateix Ajuntament dins de l’agenda festiva.

“Estem convençuts que tothom de la festa se sentirà orgullós i representat amb ella perquè ella sempre ha estat per a tots, ha sigut alé i suport, ha sigut exemple de devoció i de respecte, la seua passió per la nostra festivitat i els valors que representa ens identifica i aquest nomenament és un agraïment a anys de dedicació” ha explicat el mateix alcalde, Andrés Martínez, qui ha traslladat la seua felicitació a la nova Mantenidora.

Peníscola convoca el concurs
per al cartell de les Festes Patronals

Amb motiu de les Festes Patronals, la Regidoria de Festes ha convocat el concurs per al cartell anunciador de la festa, la portada i la contraportada del programa d’aquestes. El tema central hauran de ser les Festes Patronals de Peníscola i els seus elements tradicionals, festius i culturals. Les propostes de disseny podran realitzar-se per qualsevol procediment de tècnica lliure, sempre que siga en la seua reproducció en cuatricromía.

“En aquesta edició no únicament demanem fotografies, sinó que sol·licitem un disseny complet de l’art final, que pot incloure imatges fotogràfiques però també il·lustracions i ha d’incorporar el disseny gràfic” ha explicat l’edil de l’àrea, Ramón Simó.

Les dimensions hauran de ser de 50cm x 70cm, en orientació vertical. El disseny s’haurà de presentar en format digital (.PDF o .JPG) i la seua grandària no serà superior a 5MB. Els enviaments es realitzaran a l’adreça festes@peniscola.org i les obres han de ser originals i inèdites i no premiades en cap altre concurs. Cada participant identificarà la seua obra amb un sol títol que escriurà en el mateix correu de la fotografia presentada. En el correu electrònic haurà d’identificar-se el nom complet de l’autor o autora, la seua adreça i el seu número de telèfon.

En els originals, de forma molt clara, visible i integrada haurà d’aparéixer la inscripció “Festes Patronals, Peníscola, del 7 al 18 de setembre de 2022” i en un segon ordre d’importància, la qualificació “Festes declarades d’Interés Turístic Nacional”

Cada autor o autora pot presentar fins a cinc obres dins del termini previst, que s’estableix entre el 5 de juliol i el 14 de juliol de 2022 a les 23.30 hores.

Directe