Benicarló incorpora una màquina de compostatge al CEIP Martínez Ródenas

Amb l’objectiu de fomentar-ho i inculcar consciència mediambiental entre la ciutadania

Benicarló incorpora una màquina de compostatge al CEIP Martínez Ródenas

La Regidoria de Medi Ambient ha instal·lat una màquina de compostatge al CEIP Eduardo Martínez Ródenas amb l’objectiu de fomentar el concepte de compost entre l’alumnat i inculcar consciència mediambiental entre la ciutadania.

A través d’hàbits senzills, els xiquets i xiquetes aprendran a revaloritzar les restes orgàniques del menjador, que serviran per a abonar l’hort escolar que treballen durant el curs.

Aquesta iniciativa té un gran potencial pedagògic perquè permet observar de manera directa processos naturals que determinen la vida en el planeta sense sortir del centre educatiu i, a més, és una fórmula molt efectiva per a combatre el canvi climàtic.

Directe