Vinaròs prepara el dispositiu de seguretat per a la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere

Coordinant els cossos de seguretat

Aquest matí al saló de plens de l’Ajuntament s’ha celebrat la Junta de Seguretat Local per a coordinar el dispositiu policial de cara a l’inici, aquest dissabte, de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere.
La trobada ha estat presidida per l’alcalde, Guillem Alsina i ha comptat amb la presència del secretari general accidental de la Subdelegació del Govern a Castelló, Juan Luis Vidal. Així mateix, també han estat presents els comandaments policials de la Policia Local i Guàrdia Civil, a més d’un representant de la Unitat Adscrita de la Policia Autonòmica.

L’alcalde Alsina, ha insistit que “és molt important realitzar cada any la Junta de Seguretat Local per coordinar tots els cossos policials, per tal de garantir un servei eficient per a la ciutadania i una resposta ràpida en cas de produir-se un incident”.

A la reunió s’han establert les bases per a la col·laboració entre els tres cossos policials, amb especial atenció als actes d’oci nocturn que es desenvoluparan a l’envelat del port i carpa Jove, ubicada enguany al passeig de Fora del Forat. També es tindrà especial atenció durant el piromusical de fi de festes la nit del 29 de juny, on s’espera una gran afluència de persones.
Per part de la Policia Local de Vinaròs es reforçarà la presència d’efectius especialment durant les tardes, amb agents a peu i en bicicleta a les zones per vianants del centre de la localitat i passeig marítim, on es desenvolupen la gran majoria d’actes festius.

Cal destacar que tant Policia Local com la Guàrdia Civil posaran especial atenció a les nits del 23, 24 i 25 de juny on hi ha programada la celebració de revetlles i concerts als dos envelats de Festes, i es preveu una gran afluència de veïns i visitants d’arreu del territori.

Per últim, l’alcalde desitjava una bona Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere i convidava tots els veïns i visitants a gaudir de la programació, sempre des de la responsabilitat i el respecte.

Directe