S’eradica la eruga dels arbres de la Plaça Colon

De 7 a 10 del matí no s'ha pogut accedir al parc

Aquest estiu avançat d’altes temperatures encara la primavera, ha portat també l’aparició, per primera vegada, d’erugues als arbres de la Plaça Colon de Morella. Són uns insectes pareguts a les erugues de la processionària i dels que van alertar els gestors del popular “xiringuito”, que veien com els bitxos queien a les taules i menjar dels clients, a més de haver-n’hi per terra, on juguen els xiquets.

Durant aquest matí de dijous, tal com va avançar ahir el regidor d’obres i serveis Joan Carles Marcobal, ha sigut la mateixa empresa que fa el tractament de la processionària a l’Alameda la que ha actuat per tal d’eradicar la presència d’erugues de la Plaça Colon. Han començat amb la pulverització a les 7 del matí i, per precaució, no es pot accedir al lloc fins a les 10 del matí, tot i que el tractament que no és danyí per a les persones.

El tractament de la processionaria fet durant els darrers anys a la zona de l’Alameda ha sigut eficaç, donat que pràcticament ja no es veuen erugues, pel que es preveu que aquesta pulverització també acabe amb el problema a Colón.

Directe