L’Ivace llança una nova convocatòria de beques centrades en innovació aplicada a la internacionalització

Quaranta beques remunerades amb formació teòrica i pràctica que se sumen a les dues convocatòries ja consolidades

L’Ivace llança una nova convocatòria de beques centrades en innovació aplicada a la internacionalització

Ivace Internacional ha publicat una nova convocatòria de beques d’especialització sota el nom Beques Internacionalització i Innovació, amb les quals vol oferir formació tant teòrica com pràctica relacionada amb l’aplicació de la innovació al procés d’internacionalització.


La directora general d’Internacionalització, Maria Dolores Parra, ha destacat l’aposta de la Conselleria d’Economia Sostenible per l’especialització de persones en matèries com la internacionalització, amb gran ocupabilitat a curt termini i que contribueixen a la competitivitat de les empreses de la Comunitat Valenciana.

”Llancem un nou programa de beques que se suma a les beques Ivace Exterior i Exportació i Ocupació, amb les quals volem donar resposta a les necessitats que les empreses ens han transmés per a continuar avançant en l’actual escenari global i cada dia més digitalitzat”, ha assenyalat Maria Dolores Parra.


Parra ha ressaltat l’augment de les beques en aquest exercici ja que “aquestes 40 noves beques se sumen a les 70 d’Ivace Exterior i a les 20 d’Ivace Exportació i Ocupació i incrementen en un 18% el nombre de beques de l’exercici anterior”.


Les beques Ivace Internacionalització i Innovació compten amb finançament del Fons Social Europeu Plus, estan dirigides a persones menors de 30 anys que estiguen en possessió d’una titulació universitària de grau superior o d’una titulació de Formació Professional de grau superior de les famílies de comerç i màrqueting, o d’informàtica i comunicacions.


”Amb aquestes beques volem abordar l’especialització en internacionalització digital, amb l’objectiu de dotar a les empreses i entitats de la Comunitat persones especialitzades amb estratègies digitals relacionades amb la competitivitat i la venda internacional que contribuïsquen a la seua internacionalització”, ha explicat.


El programa formatiu inclou la formació teòrica aplicant la innovació al procés d’internacionalització a través d’innovadors models de màrqueting digital i noves tecnologies, que engloben tant el màrqueting digital, com gestió de dades i business intelligence per a la internacionalització i la sostenibilitat.

Les persones becades, que poden haver cursat un grau universitari o un grau superior de Formació Professional desenvoluparan la beca de 12 mesos de duració en empreses capdavanteres de la Comunitat Valenciana que sol·liciten adherir-se a aquest programa formatiu.


Les persones interessades trobaran tota la informació en la pàgina web de l’Ivace www.ivace.es. El termini de sol·licitud està obert fins al 8 de juliol de 2022.

Directe