La Guàrdia Civil deté a un home per un delicte de coaccions a una menor

Després de localitzar-la, la va agarrar del braç de forma violenta i va intentar endur-se-la a la força

La Guàrdia Civil ha detingut a un home, com a suposat autor d’un delicte de coaccions a una menor d’edat.

Els guàrdia civils d’Alcalá de Xivert van rebre un avís de la Central Operativa de Serveis (C.O.S) de la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló, per la trucada telefònica d’una menor d’edat participant que hi havia sent coaccionada per un home desconegut, el qual havia intentat forçar-la a acompanyar-li mitjançant un agarrón del braç de manera violenta, aconseguint escapolir-se d’ell i poder fugir.

Les patrulles de servei de la Guàrdia Civil van procedir a entrevistar-se amb la menor que una vegada localitzada en l’estació de ferrocarril d’aquesta localitat, va aportar dades de la seua descripció física i peces de vestir utilitzades pel presumpte autor.

Iniciat el corresponent dispositiu de cerca per a la localització d’aquest, així com de nombroses vigilàncies i reconeixement de les zones que poguera trobar-se aqueixa persona, va donar com a resultat la localització del presumpte autor dels fets, procedint-se a la seua detenció, sent un home de 57 anys d’edat, per un presumpte delicte de coaccions a una menor d’edat.
Al mateix li figura un antecedent de característiques similars.

Les diligències instruïdes juntament amb el detingut han sigut entregades en els Jutjats de Guàrdia de Vinaròs. El mateix ha quedat en llibertat amb càrrecs, així com la prohibició d’acostar-se o comunicar-se amb la víctima.

L’actuació ha sigut realitzada per efectius del Lloc de la Guàrdia Civil d’Alcalá de Xivert.

Directe