Obertes les matrícules per a l’Escola d’Estiu i el campus Qiu esports a Morella

Són uns serveis "molt importants per a la conciliació familiar durant el mes de juliol"

El curs escolar està prop de finalitzar i Morella prepara les activitats per a la temporada de vacances. D’aquesta manera, avui s’obri el període de matrícula de l’Escola d’Estiu i del campus Qiu esports perquè les xiquetes i xiquets combinen l’entreteniment i aprenentatge en aquestos mesos. D’aquesta manera, l’Escola d’Estiu oferirà el servei des del 27 de juny fins al 4 d’agost i està destinada a l’alumnat d’infantil i el primer cicle de primària, mentre que el segon ho farà des del 4 fins al 22 de juliol i destinat a les xiquetes i xiquets a partir de tercer de primària.

Cal explicar que, l’edició 2022 de l’Escola d’Estiu torna al CEIP Mare de Déu de Vallivana amb horari de 10.00 hores a 14.00 hores. La matrícula completa té un cost de 90 euros, mentre que la de cada setmana és de 25 euros. Les persones interessades poden contactar amb l’Ajuntament de Morella a través del telèfon 964 16 00 34 o al mail ajuntament@morella.net i se’ls farà arribar la informació necessària. A més, en cas de tindre els carnets +3 i de família monopartental, s’aplica un 15% de descompte en l’import de la matrícula.

D’altra banda, el campus Qiu esports compta amb un horari de 9.00 hores fins a les 13.00 hores i s’impartirà, majoritàriament, al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I, encara que també utilitzaran la Piscina Municipal. Per a inscriure’s, cal emplenar el formulari disponible a les oficines de l’ajuntament de Morella o a la web i enviar-lo al correu electrònic info@qiuesports.com. La matrícula d’una setmana té un cost de 70 euros, dues setmanes; 140 euros i tres setmanes; 200 euros.

Les regidores d’Educació, Ana Adell, i d’Esport, Judit García, han destacat que l’Escola d’Estiu i el campus Qiu esport “són uns serveis molt importants per a la conciliació familiar durant el mes de juliol quan les xiquetes i xiquets tenen vacances escolars. A més, han explicat que ambdós serveis ofereixen activitats adaptades a les edats a les quals van dirigides, així com fomenten els hàbits saludables i l’esport”.

Directe