Peníscola salda amb un rescat i 9 assistències el primer cap de setmana de platges

El servei més demandat ha estat el bany assistit, amb més de 30 usuaris durant la primera setmana

Peníscola salda amb un rescat i 9 assistències el primer cap de setmana de platges

El servei de salvament i socorrisme en platja a Peníscola encara el pròxim cap de setmana amb previsions d’alta ocupació en els allotjaments de la localitat i esperant una important concurrència de banyistes.
La previsió meteorològica indica que les temperatures pujaran notablement i és per això que l’àrea de Platges recomana evitar les hores de major calor al sol, hidratar-se i protegir-se adequadament la pell.

El passat cap de setmana, que va ser el primer del servei de salvament i socorrisme des que es posés en marxa el dispositiu el dia 1 de juny, es va saldar en la localitat amb un rescat i nou assistències sanitàries per petites cures, en la seva majoria, sent per a una d’elles necessari el trasllat al centre de salut per lipotímia.

El rescat referit es va realitzar amb èxit divendres passat en la zona més pròxima al municipi veí de Benicarló, on es va identificar un banyista que sol·licitava auxili després d’allunyar-se de la costa i tenir dificultats per a tornar, es va tractar d’un home d’origen holandès de 81 anys, a qui els socorristes van conduir de nou a la riba de la platja.

La regidora de Platges, Raquel París, ha destacat “la importància de seguir les indicacions i recomanacions de l’equip de socorrisme i salvament per al bany, especialment en uns dies en què la calor serà molt intens i l’ocupació en platja serà major”.

La edila, durant la valoració dels primers dies del servei, ha apuntat “l’alta demanda del servei de bany assistit en el punt accessible de la Platja Nord”, que ha registrat més de 30 usuaris en els seus primers dies de funcionament, recordant la recent renovació i millora de les seves instal·lacions.

París ha recordat, a més, que en pocs dies s’obrirà el nou Punt Accessible a la Platja Sud.

Directe