Ares tindrà un magatzem de sal per a la neu

Una sitja d’emmagatzematge de sal donarà servei a la CV-15

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ultima les obres per a la instal·lació d’una sitja d’emmagatzematge de sal que atendrà les tasques de vialitat hivernal a la CV-15, al terme municipal d’Ares del Maestrat. Aquestes obres, que tenen una inversió de 85.000 euros, estan previstes que s’acaben a finals d’aquest mes de juny.

Aquestes obres s’emmarquen en les tasques de manteniment de la vialitat de les carreteres de la província de Castelló que duu a terme el departament que dirigeix ​​la consellera Rebeca Torró. Actuacions d’aquest tipus són necessàries a zones d’alt risc per nevades com és el cas de la CV-15, a causa de la seua alçada.

En concret, la Conselleria d’Obres Públiques està duent a terme la instal·lació d’un punt de recollida de sal protegit de la intempèrie per atendre les campanyes de vialitat hivernal de la zona nord de la província de Castelló que es troba proper a les àrees on es actua de manera periòdica en episodis de nevades.

D’aquesta manera, s’està executant la instal·lació sobre un tram de l’antiga carretera, allunyada del trànsit, que inclou una sitja de sal que permetrà efectuar la càrrega dels camions llevaneus amb més seguretat, rapidesa i eficàcia.

La carretera CV-15 constitueix un eix estratègic en la connexió entre el litoral i l’interior de Castelló, que comunica la comarca de la Plana Alta (terme municipal de la Pobla de Tornesa) amb l’extrem nord-occidental de la província de Castelló al límit amb la de Terol (terme municipal de Vilafranca, comarca dels Ports), per on continua amb la denominació A-227 fins a Cantavieja.

Directe