La Piscina Municipal de Morella obrirà el 18 de juny

Els abonaments també són vàlids per a la Fàbrica Giner

La Piscina Municipal de Morella obrirà el 18 de juny

Amb l’arribada de la temporada d’estiu, Morella prepara l’obertura de la Piscina Municipal i la Piscina de la Fàbrica Giner en les pròximes setmanes. Així, la primera ha previst l’obertura el dissabte 18 de juny, mentre que la segona ho farà l’11. Els abonaments estaran disponibles a l’Oficina de Turisme a partir del dijous 9 de juny i seran vàlids per a ambdues instal·lacions.

Cal explicar que, a causa de les obres de millora i ampliació del CEIP Mare de Déu de Vallivana annexes a la Piscina Municipal, s’ha condicionat la zona més pròxima a les noves aules. La regidora de Promoció Econòmica, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “ambdues piscines de Morella obriran en els pròxims dies per a disfrutar i refrescar-se durant la temporada d’estiu” i ha afegit que “en el cas de la Piscina Municipal, s’ha condicionat la zona més pròxima a les obres de millora del col·legi i que afecten mínimament al bany”. L’edil ha remarcat que “els abonaments s’han d’adquirir a l’Oficina de Turisme, mentre que les entrades diàries es poden comprar en cadascuna de les piscines”. Finalment, ha recordat que “ambdues compten amb servei de bar i terrassa i, la municipal, també comptarà amb cursos de natació sobre els que detallarem dates i horaris en els pròxims dies”.

Cal recordar que l’abonament de les piscines de Morella és de 30 euros per a les persones majors de 12 anys i de 25 euros des de quatre fins a 12 anys. A més, les persones jubilades, amb carnet d’or, de família nombrosa o monoparental i de família d’acollida, se’ls aplicarà un descompte del 15% en l’abonament.

Millora de
les instal·lacions

Pel que fa a la Piscina Municipal, en els últims anys s’han realitzat actuacions de millora amb la disminució del got i solució de la pèrdua d’aigua. Així, per a la pròxima temporada s’han previst altres millores en les instal·lacions com la renovació de l’entrada i els vestuaris, així com de la piscina menuda. A més, també es millorarà l’entorn quan acaben les obres del CEIP Mare de Déu de Vallivana. Finalment, s’ha previst una pista poliesportiva pròxima, a l’exterior del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I.

Directe